Ultimele pregătiri pentru Campionatul Mondial de Fotbal. Moscova îi așteaptă pe turiști și pe suporteri cu oferte tentante

8 iunie 2018, 21:14

Printre păpușile matrioșca, în vitrinele magazinelor de suveniruri au apărut șepci, tricouri și chiar mingi de fotbal, toate cu însemnele Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia.

Centrul Moscovei e decorat tematic iar turiștii se pot fotografia cu mascota campionatului – Zabivaka – lupul care marcheză cele mai multe goluri.

Pentru zilele în care nu au loc meciuri, gazdele s-au gândit ce să le ofere suporterilor ca să nu se plictisească.

Între două meciuri, suporterii vor avea posibilitatea să facă excursii și în afara orașului. Pe o rază de 200 de km în jurul Moscovei sunt localități cu foarte multe locuri istorice interesante.

Ryazan, Cehov, Dubrovitsy, Tula – domeniile lui Tolstoi – sunt doar câteva locații la îndemâna celor dornici să afle mai multe despre împrejurimile capitalei ruse. Există pachete de călătorie pentru o zi, all inclusive.

De pe net pot fi descărcate ghiduri de călătorie audio, despre împrejurimile Moscovei, în mai multe limbi străine.

Suporterii care au bilete la meci și și-au găsit cazare mai ieftină în afara orașului au gratuitate și la transportul suburban. Ei trebuie să prezinte la ghișeu doar permisul special, de tip Fan ID, pentru a primi biletul de călătorie.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite