Ultimele informații despre cazul Djokovic: Guvernul australian a cerut o amânare de două zile a procesului, cererea a fost respinsă. Ședința de judecată va fi transmisă în direct

9 ianuarie 2022, 15:21

În timp ce Novak Djokovic așteaptă soluția judecătorească într-o cameră de hotel, la Belgrad, sute de sârbi au participat pentru a treia zi consecutivă la o demonstrație de susținere a jucătorului. Printre manifestanți a fost și familia lui Nole, iar tatăl său, care a vorbit și el mulțimii, a reafirmat că e o situație care nu are nicio legătură cu sportul.

SRDJAN DJOKOVIC, tatăl lui Novak: „Ce se întâmplă acum nu are nicio legătură cu sportul, nu are nicio legătură cu Novak, este o decizie politică. Nu suntem furioşi pe poporul australian, ci pe politicienii lor”.

Premierul australian invoca acum 3 zile regulile de intrare în Australia, valabile pentru oricine.

SCOTT MORRISON, premierul Australiei: Regulile sunt reguli. Nu există cazuri speciale!

Locuitorii orașului Melbourne, dar și turiștii susțin și ei decizia guvernului australian și mulți cred că Djokovic ar trebui să fie trimis acasă.

“Abia am venit aici şi chiar nu înţeleg de ce se agită toată lumea din cauza situaţiei lui Djokovic”.

“Până la urmă el a ales să nu se vaccineze şi să vină aici şi cred că depinde de justiţie ce va decide luni”.

Între timp, în fața hotelului Carlton, unde Nole așteaptă verdictul Curții Federale, zeci de membri ai comunității sârbe își susțin campionul, pentru a 4-a zi consecutivă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite