Ultimul week-end pe Litoral. După ploi și furtună a reapărut soarele, iar unii turiști au decis să-și prelungească sejurul, mai ales că prețurile au scăzut vertiginos

Ultimul week-end pe Litoral
Ultimul week-end pe Litoral
4 septembrie 2022, 17:01

După furtuna care a măturat ieri litoralul, turiștii au avut parte astăzi de soare la malul marii. Și au profitat din plin de plajă și distracție, mai ales că pentru copii a fost ultima zi din vacanța de vară. Dacă sâmbătă marea a fost extrem de agitată iar rafalele au spulberat nisipul de pe plaje, în final soarele a apărut din nou pe litoral. Vântul a adiat ușor, iar vremea a fost de partea turiștilor.

Temperatura aerului a avut 20 de grade Celsius, iar temperatura apei mării 25 de grade. De aceea, în Mamaia, chiar dacă a fost arborat steagul galben care permite înotul doar celor experimentați, turiștii s-au aventurat în valuri.

Fie că au ales să facă baie sau să lenevească pe șezlonguri, turiștii s-au relaxat din plin și și-au încărcat bateriile la finalul vacanței școlare.

În plus, cei aflați acum la mare sunt avantajați și de prețuri, nu doar de vreme. Plajele nu mai sunt aglomerate, iar prețurile sunt mai mici decât în urmă cu două săptămâni.

Prețul unui șezlong  a ajuns la 25 de lei, iar de mâine va fi 20 de lei.

”Multe familii cu copii până în 12 ani și-au prelungit sejurul. Alte familii au început sejur pentru 7 nopți”, ne spune Laura Drăghici, manager recepție la un hotel din Mamaia.

Oficial, a fost ultima zi de vacanță a elevilor. Unii vor rămâne însă la plajă și în zilele următoare, cu voia părinților.

În această perioadă, sejururile la mare sunt și cu 75 la sută mai ieftine, față de vârful sezonului, în locațiile care participă la programul Litoralul pentru toți.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite