Ultima şansă pentru Mondiale: Polonia – România, live la TVR, sâmbătă, de la 21.45

Meciul de la Varşovia se va juca în faţa a peste 55.000 de spectatori
Meciul de la Varşovia se va juca în faţa a peste 55.000 de spectatori
8 iunie 2017, 13:21

Partida va fi precedată şi urmată, de la orele 21.00 şi 23.45, de ediţii speciale Repriza a treia, transmise în direct de la Bucureşti şi de la Varşovia.  În studioul TVR de la Bucureşti, Costin Deşliu îi va avea invitaţi pe Ciprian Marica şi pe Marius Mitran, iar în direct de la Varşovia, Marian Olaianos va fi alături de Ovidiu Ioaniţoaia şi Mihai Stoichiţă. După miezul nopţii, la TVR 1 şi TVR HD, vor fi rezumatele tuturor partidelor disputate duminică în grupa noastră şi în celelalte grupe de calificare.

Înaintea meciului de sâmbătă, Polonia este liderul neînvins al Grupei E, cu 13 puncte din 5 meciuri disputate, în timp ce România ocupă locul 4, cu 6 puncte.

Meciul de la Varşovia se va juca în faţa a peste 55.000 de spectatori, polonezii anunţând în urmă cu două săptămâni că toate biletele au fost vândute. Printre spectatorii de pe Stadionul Naţional din Varşovia se vor număra şi 300 de fani ai echipei naţionale a României, restul arenei fiind ocupat de spectatori din ţara gazdă.

Stadionul Narodowy, pe care se va desfăşura partida Polonia – România, e asemănător Arenei Naţionale, ambele fiind construite după acelaşi model: stadionul din Frankfurt. Narodowy a fost inaugurat în februarie 2012 şi, de atunci, Naţionala Poloniei a jucat 17 partide până în prezent, cu o singură înfrângere într-un meci oficial acasă (în urmă cu patru ani). Atacantul Naţionalei Poloniei, Robert Lewandowski, a încris 15 goluri pe Narodowy.

Din grupa E de calificare la Cupa Mondială FIFA Rusia 2018 mai fac parte, alături de reprezentativele României şi Poloniei, naţionalele Danemarcei, Muntenegrului, Armeniei şi Kazakhstanului. Următorul meci pe care îl va avea Naţionala după întâlnirea de sâmbătă, de la Varşovia, va fi pe 1 septembrie, acasă, în compania reprezentativei Armeniei. TVR transmite în direct şi în exclusivitate toate meciurile Naţionalei de fotbal a României din preliminariile CM FIFA Rusia 2018.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă