ULTIMA EDIŢIE. Interviu cu premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, duminică, de la 14.30

24 martie 2017, 14:04

Guvernele României şi Republicii Moldova s-au întâlnit, joi, în şedinţă comună la Piatra Neamt, ca să pună pe foaie proiectele pe care le pot dezvolta. Printre ele, mult-discutatul gazoduct Ungheni-Chişinău, dar şi continuarea ajutorului în domeniul educaţiei pe care România îl acordă de ani de zile Republicii Moldova.

Pavel Filip va vorbi despre întâlnirea cu premierul Sorin Grindeanu şi despre relațiile moldo-române pe termen mediu și lung.

Un sondaj de opinie făcut public, pe 23 martie, de Fondul Opiniei Publice, arată că, dacă duminica viitoare ar avea loc un referendum cu privire la unirea Republicii Moldova cu România, 64 la sută ar vota contra, 22 la sută ar vota pentru. Alte date arataă că populaţia este împotriva acordului cu UE, împotriva NATO, susţine sporirea puterilor prezidenţiale şi apropierea de Rusia.

Despre relaţia cu Federaţia Rusă şi datele sondajului, premierul Pavel Filip va discuta duminică, de la 14.30, în interviul acordat jurnalistului Claudiu Lucaci, în cadrul emisiunii “Ultima ediţie”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă