Ucraina: 5 morţi şi 35 de răniţi într-un bombardament rusesc în Herson. Zelenski: ”Crime de dragul intimidării și al plăcerii”

24 decembrie 2022, 13:19

Timoşenko a mai anunțat că 16 dintre cei 35 sunt grav răniți.

La scurt timp, preşedintele Volodimir Zelenski a condamnat un act de ‘teroare’ pentru ‘intimidarea’ ucrainenilor.

Țara teroristă continuă să aducă lumea rusă sub formă de bombardare a populației civile. Herson. Dimineaţa, sâmbătă, în ajunul Crăciunului, în centrul oraşului. Acestea nu sunt instalaţii militare. Acesta nu este un război conform regulilor definite. Este teroare, sunt crime de dragul intimidării și al plăcerii‘, a scris preşedintele Zelenski pe pagina sa de Facebook, unde a pus și câteva fotografii după atacul rusesc.

Imaginile, AICI

O altă persoană a fost ucisă sâmbătă într-un atac cu mortiere la Harkov, un bărbat de 72 de ani, iar o femeie de 74 de ani a fost transportată la spital cu răni de schije.

Pe de alta parte, oficialii de la Kiev au cerut lichidarea fabricilor iraniene in care se produc dronele cu care Rusia ataca Ucraina si arestarea celor implicati in comercializarea acestor arme. Iranul a recunoscut ca a vindut drone Rusiei, insa sustine ca livrarile au avut loc pina la momentul invaziei din 24 februarie.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite