TVR2, întâlnire în familie. Din 17 aprilie, noua grilă aduce un concurs de cultură generală, filme-eveniment, vedete și seriale de succes

16 aprilie 2017, 23:26

Aveți întâlnire cu Virgil Ianţu de luni până joi, de la ora 20,00, într-un show de cultură generală cum nu aţi mai văzut. Concurentii vor încerca să câștige România județ cu județ. Armele sunt răspunsurile corecte la întrebările legate de tradiţiile, cultura şi personalităţile României. Totul, într-un format sută la sută românesc.

Primăvara aceasta, seriale-eveniment și blockbuster-ele sunt la TVR 2! „Prețul trădării” este povestea întunecată şi tumultuoasă a jocurilor de putere. Uneltiri haine, trădări cumplite şi planuri elaborate de răzbunare vă vor captiva de luni până vineri de la 17.40.

Iar iubitorii lui „Dr. House” vor putea urmări ultimele mistere medicale pe care acesta le va elucida în sezonul final al serialului, de luni până joi de la ora 23.00.

Producţiile TVR2 îndrăgite vin şi ele cu sezoane noi. Mai amuzant, mai antrenant, cu mai multă muzică şi energie, „Duelul Pianelor” vă invită la dans şi voie bună in fiecare dumincă de la ora 15.30, alături de Paula Seling, Ovi şi Adrian Enache. Iar Iuliana Marciuc vă aşteaptă în fiecare marţi la 21.10 cu poveştile emoţionante ale unor oameni deosebiţi cu „Destine ca-n filme.”

Serile de sâmbătă vă vor aduce cele mai bune ediţii ale emisiunii O dată-n viaţă, prezentată de Iuliana Tudor de la ora 20.10, iar de la 22.10 un nou serial italian pasional vă va încânta cu intrigi despre „Onoare şi Respect.”

ŞI jurnalele TVR2 vin cu un nou format – cu si despre viata. De luni până vineri Teodora Antonescu vă va da întâlnire de la ora 13.

Principalul jurnal al zilei vă va fi adus de Stela Popa.

Diminetile de pe 2 sunt de 10.De la 10.10, când Marina Almăşan şi Mircea Radu si invitatii lor vin cu „Femei de 10, bărbaţi de 10”.

Umorul de calitate, filmele memorabile, știrile și vedetele fac casă bună în această primvara pe TVR 2!

Din 17 aprilie și TVR 1 vine cu o noua oferta de programe, axata pe actualitate.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă