TVR1, legătura cu lumea. În 17 aprilie se lansează noua grilă de programe axată pe știri, actualitate și cultură

16 aprilie 2017, 21:47

Ultimele pregăteri au fost făcute pentru ca din 17 aprilie să puteţi începe ziua alături de Maria Linda şi Dorin Chioţea la 1 Matinal. Relaxaţi, dezinvolţi, cu zâmbetul pe buze,vă aşteaptă de luni până vineri, de la 07.00 la 10.00 cu un magazin de informaţii.

Emma Zeicescu vă va întâmpina mai devreme decât eraţi obişnuiţi, dar cu aceeaşi energie pozitivă, subiecte de dezbatere interesante şi informaţii la cald.

Alina Stancu va analiza evenimentele în desfăşurare, alături de invitaţi de marcă, până la ora 14.00, când Teodora Popa vă aşteaptă ca de obicei la Telejurnal. Iar la ora 17.00 va aduce Știrile momentului.

O emisiune noua, Pulsul Zilei va fi realizata de Radu Andrei Tudor. Va da Întâlnire de luni până vineri la o discuţie relaxată pe temele importante ale zilei. Una fără încrâncenare sau partizanat, dar cu invitaţi care au ceva de spus. Și dumneavoastră  puteți fi prezenți prin intermediul reţelelor de socializare.

Cel mai important jurnal al zilei îl găsiți tot pe TVR1, și tot la ora 20.00, prezentat de Dorina Florea și Mihai Constantin. De la ora 21.00, urmăriți România 9, talk-showul de sinteză a zilei realizat de Ionuţ Cristache.

La sfârșitul zilei, Ora de Știri prezentată de Mihai Răduleacu este un tablou complet de informații,  analiză și comentarii.

În fiecare seară, de la 22.30, vă invităm să urmăriți reportaje interesante în emisiunile deja consacrate cu tematici diferite. Iar pentru după-amiezile de vineri, Mirela Nagâţ își propune să vă scoată din agitația celor 5 zile de lucru cu o emisiune culturală. La Cooltura vă spune totul despre concerte, spectacole, artişti, expoziţii, teatre. Şi tot aici veţi cunoaşte oameni excepţionali.

În weekend, emisiunile consacrate vă aşteaptă cu serii noi dar la ore de difuzare putin schimbate.

Şi TVR 2 are o grilă nouă axată pe divertisment, filme şi seriale noi. Iar piesa de rezistenţă este show-ul original de cultură generală prezentat de Virgil Ianţu. Veţi trăi emoţia alături de concurenţi, care vor da probă la teme precum tradiţii, cultura şi personalităţile României.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite