TVR Tîrgu Mureș, 12 de ani de la înființare. Program regional zilnic

TVR Tîrgu Mureș
TVR Tîrgu Mureș
5 mai 2020, 22:15

Pe 5 mai 2008, staţia care acoperă  Regiunea 7 Centru – județele Mureș, Covasna, Harghita, Alba și Brașov – intra în emisie cu semnal de identificare, iar din 6 mai, cu propriul program.

TVR Tîrgu Mureş difuzează un program regional zilnic, dar contribuie şi la grilele principalelor posturi ale TVR cu producţii informative, reportaje, emisiuni magazin cu specific educaţional, cultural şi de divertisment, precum și emisiuni dedicate minorităților.

TVR Tîrgu Mureş se implică, alături de celelalte staţii teritoriale în producţiile complexe, de anvergură ale televiziunii publice.

În 2019, cele 5 studiouri teritoriale au fost implicate în marile evenimente de interes național reflectate sau produse de către Televiziunea Română, între care se numără Președinția României la Consiliul Uniunii Europene, vizita Sanctității sale Papa Francisc, alegerile pentru Parlamentul European și alegerile prezidențiale, Festivalul Internațional Cerbul de Aur, Selecția Națională pentru Eurovision Song Contest 2019.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă