TVR Timişoara a împlinit 26 de ani de funcţionare

Weekend aniversar la TVR Timișoara. Stația locală a Televiziunii publice a împlinit 26 de ani de funcţionare. În acest timp, TVR Timişoara a devenit un reper pe piaţa media şi un loc de formare pentru tinerii jurnalişti, care, în aceste luni de pandemie, au depăşit cu brio provocările impuse de noile condiţii de lucru.

17 Octombrie 2020, 21:40 |
Aniversare TVR Timișoara
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Restricțiile aduse de pandemia de coronavirus nu i-au descurajat pe jurnaliștii timișoreni, ci din contră. Mereu prezenți acolo unde se întâmplă o știre, ei și-au făcut datoria și au relatat cu obiectivitate, chiar din prima linie a luptei anti-COVID.

Pentru o singură știre, jurnaliștii TVR Timișoara petrec ore întregi pe teren, de multe ori în zone de risc maxim. Totul pentru a furniza publicului cele mai noi informații.

Conexiunea cu subiectele și cu publicul nu s-a pierdut niciodată în timpul pandemiei, chiar daca legătură a fost una... la distanță.

TVR Timișoara se vede și online, pe site-ul TVR, pe Facebook și pe YouTube.

La ceas aniversar, echipa TVR Timișoara a fost felicitată și de președintele director general al TVR, Doina Gradea, care consideră că, prin programele difuzate și implicarea activă în viața comunității, TVR Timișoara este un adevărat reper pentru telespectatorii din vestul ţării.

TVR Timişoara emite din 17 octombrie 1994, acoperind judeţele Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara, precum şi comunităţile româneşti situate în provincia sârbă Voivodina şi zona de sud-est a Ungariei.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 15°C 15°C
IASI 13°C 10°C
CLUJ 7°C 11°C
CONSTANTA 16°C 16°C
CRAIOVA 12°C 13°C
BRASOV 10°C 12°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI