TVR, producător media exclusiv al paradei de 1 Decembrie. De 20 de ani, Adelin Petrişor este alături de eroii militari care trec pe sub Arcul de Triumf

Milioane de români vor urmări pe 1 Decembrie parada militară de la Arcul de Triumf din Capitală şi ceremoniile de la Alba Iulia şi Focşani. Toate posturile de televiziune vor transmite imaginile filmate şi transmise de TVR. Televiziunea Naţională este partener oficial al evenimentelor.

29 Noiembrie 2018, 11:46 (actualizat 29 Noiembrie 2018, 21:22) |
TVR, partener oficial al paradei militare
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

La transmisiunile speciale de pe 1 Decembrie sunt folosite peste 50 de camere de filmat şi trei care de reportaj. Sute de profesionişti sunt implicaţi în acest eveniment.

Ziua naţională este cu totul specială pentru Adelin Petrişor. De 20 de ani este alături de eroii militari care trec pe sub Arcul de Triumf. Camarad de comentariu îi este, de câţiva ani, colonelul Constantin Spânu. Indiferent de vreme şi vremuri, emoţiile nu i-au părăsit.

“Cine spune că nu are emoţii ori se dă mare, ori are o problemă. Întotdeauna ai emoţii. Emoţiile ne fac să fim mai buni”, spune Adelin.

Parada de 1 Decembrie este un eveniment care, prin ochii TVR, face înconjurul lumii.

“Nu trebuie să te laşi luat de val, festivismul e foarte periculos, dar trebuie să vorbim şi despre problemele pe care le are armata, să fie un comentariu realist şi să vorbim şi despre neîmpliniri, nu doar să zicem că suntem pe primul loc în lume şi locul doi în România”, glumeşte Adelin Petrişor.

Colonelul Constantin Spînu comentează parada de nouă ani şi nu ratează niciun amănunt.

“Sunt foarte multe detalii pe care le exersăm cu migală ca să vedeţi ce e mai bun, dar vă asigur că va fi un spectacol de gală. O să vedeţi un detaşament călare care evoca tradiţiile din Primul Război Mondial. Chiar în premieră, un detaşament de tehnică militară cu rachete Patriot. (...) De fiecare dată sunt emoţii pentru că, deşi ne antrenăm, totuşi e un eveniment care implică 4.000 de militari”, precizează colonelul Constantin Spânu.

Spectacolul de Ziua Naţională este preluat de televiziuni de toată lumea. Anul acesta, TVR este partener oficial al ceremoniilor de la Bucureşti, Alba Iulia şi Focşani. Imaginile TVR vor fi preluate de toate televiziunile.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN #EUSUNTROMÂNIA
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 16°C 13°C
IASI 10°C 11°C
CLUJ 11°C 11°C
CONSTANTA 12°C 10°C
CRAIOVA 14°C 11°C
BRASOV 10°C 11°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI