TVR i-a invitat de 1 Iunie pe cei mici la „Joaca de-a copilăria”. Demonstrații de arte marțiale în parcuri, cântec, dans, jocuri și mișcare. Invitație la muzeu și la Senat

1 iunie 2022, 20:37

Televiziunea Română a devenit loc de joacă pentru sute de copii. Alături de părinţi şi de bunici, cei mici s-au prins în „Joaca de-a copilăria”, au participat la concursuri, spectacole şi ateliere de creaţie.

Ramona Săseanu, producător general TVR: Am sărbătorit astăzi împreună Ziua Internațională a Copilului și este unul din momentele ‘acelea’. Când spun ‘acelea’ mă refer la faptul că Televiziunea Română a demonstrat încă o dată că este cea mai puternică organizație media din România„.

De 1 iunie, au fost organizate şi zboruri speciale pentru copii. Au fost întâmpinaţi la bord chiar de pilot.

Pe un cer senin, au zburat o oră, timp în care cei mici au stat lipiţi de geamuri să atingă norii cu privirea.

În parcuri s-au făcut demonstraţii de arte marţiale, s-a dansat şi s-a cântat. Copiii au venit şi pentru poze cu personaje din desene animate sau să se transforme chiar ei în eroii preferaţi.

Mickey Mouse, de exemplu, a jucat şah.

Pasionaţii de mişcare au avut 3 benzi la dispoziție pe Bulevardul Kiseleff din Capitală. Cine a ajuns în zonă a dat şi o tură pe la Muzeul Antipa.

Şi cum la muzeu era coadă, un grup de copii împreună cu educatoarele s-au distrat cu un joc al copilăriei de odinioară: „Ţară, țară, vrem ostaşi”.

Și Senatul şi-a deschis porţile special pentru micii curioşi, care au vrut să vadă unde se iau deciziile ce le vor influenţa viitorul.

La mall a curs cu oferte pentru toate gusturile şi, mai ales, vârstele.

Ziua Copilului se sărbătorește pe 1 Iunie în România și în peste 50 de țări. Prima dată la noi în ţară a fost sărbătorită în anul 1950.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă