TVR caută cei mai buni artişti populari. Ultima preselecţie pentru cel mai mare talent-show de folclor din România

18 iunie 2019, 19:05

Încrezatoare și cu experiența dobândită în sezonul trecut, Daniela este decisă ca anul acesta să ajungă în marea finală Vedeta Populară.

Inginer zootehnist de meserie, dar și iubitor de folclor, Gabriel speră și el ca a 3-a încercare de a ajunge Vedeta Populară să fie cu noroc.

Cu sau fără emoții, zeci de iubitori de folclor, de toate vârstele, au încercat să convingă juriul cum știu ei mai bine: prin cântec.

Cu fiecare sezon Vedeta Populară crește numărul de concurenți la preselecții. O dovadă în plus, că există interes pentru folclor, în special în rândul tinerilor.

E foarte important să știe că scena Vedetei Populare le oferă poate cea mai obiectivă privire în legătură cu drumul lor. Aici vor fi criticați la modul cel mai direct, aici vor fi sfătuiți din toate punctele de vedere, aici vor avea în spate o orchestra profesionistă, dirijată de Marius Zorilă și tot aici vor avea presiunea celor 2 minute și jumătate, cam cum e la Eurovision, în care să demonstreze că într-adevăr locul lor este la microfon„, spune Iuliana Tudor, producătorul show-ului.

Sezonul 4 al concursului de folclor „Vedeta Populară” va începe din toamna, la TVR1.

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite