TVR 2 - Programe de poveste în această toamnă!

Divertisment de calitate și povești așa cum nu au mai fost spuse. TVR 2 a pregătit grila de toamnă pentru întreaga familie. "Drag de România mea" revine în fiecare duminică, aveți întâlnirea cu adevărata "Rețea de idoli" și știri ca-n viață. Toamna aceasta este și una a premierelor absolute pe TVR 2!

25 Septembrie 2022, 19:01 Știrile TVR |

Teleșcoala vine cu mai multe premiere pentru piața de televiziune din România. Pe lângă lecțiile de limba engleză, franceză, germană, italiană și spaniolă, vor fi și cursuri de japoneză.

Pentru prima oară în istoria televiziunii, TVR 2 va difuza cursuri de limba semnelor române. Limbajul este folosit de peste 30 de mii oameni cu deficiențe de auz.

"Drag de România mea" și Fuego revin în grila TVR 2 cu o ediție eveniment. În 2 octombrie, Paul aduce în prim plan povestea de viață a cântăreței Angela Buciu.

În fiecare zi a săptămânii, de la ora 22.00, pe TVR 2 puteți vedea documentare în premieră sau interviuri cu personalități din diverse domenii. Printre subiectele săptămânii: o întâlnire cu Enrico Derflingher, chef-ul favorit al Reginei Elisabeta a II-a, dialogul inedit cu robotul Escu, pledoaria pentru poezie din "SOS... oameni pe acoperiş", dar şi povestea tragică a petrolierului "Independenţa", văzută prin ochii celor care lucrează acum în Marină.

Marțea va fi la TVR 2 "Ediție limitată cu Marius Constantinescu".

"Rețeaua de idoli" revine la TVR 2 cu un nou sezon. Primul invitat al Irinei Păcurariu este președinta Federației Române de Canotaj, Elisabeta Lipă.

În această toamnă, TVR 2 va aduce și viața în știri, așa cum este. De la ora 12.00 vedem ce se întâmplă în România și în lume, iar seara, de la ora 18.00, punem ordine în evenimente în stilul incisiv al "Orei de Știri".

TVR 2 rămâne și în această toamnă locul divertismentului de calitate pentru întreaga familie. Spectacolul face casă bună cu vedetele TVR 2.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN SPECIAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 8°C 10°C
IASI 2°C 8°C
CLUJ 8°C 5°C
CONSTANTA 9°C 12°C
CRAIOVA 6°C 6°C
BRASOV 7°C 8°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI