TVR 1 şi-a păstrat poziţia de lider incontestabil de audienţă în timpul finalei mici de la Mondialul din Qatar

18 decembrie 2022, 12:17

Minut cu minut, peste un milion de telespectatori au urmărit pe TVR 1 cum Modric și echipa sa înving selecționata din Maroc.

O cotă de piață de 18% a plasat TVR1 în poziția de lider incontestabil de audiență la nivel național, în intervalul 17.00 – 19.00.

Minutul de aur a fost la 18:53, atunci când aproape 1,7 milioane de telespectatori așteptau să vadă cum se încheie meciul dintre Croația și Maroc.

(w500) Audiente i

În mediul urban, Televiziunea Română a fost pe primul loc, cu o cotă de piaţă de peste 27%.

În penultimul meci din Qatar, aproape 700 de mii de telespectatori de la orașe au urmărit TVR 1.

TVR 1 a rămas lider de audiență până la finalul partidei în care Croația s-a impus cu 2 la 1 în fața Marocului și a urcat pe locul 3 al podiumului de la Mondialul din Qatar.

Finala mică a Mondialului din Qatar a fost urmărită de sute de persoane și pe ecranele amplasate în Piața Constituției.

Cel mai important meci din Qatar, finala mare dintre Franța și Argentina, se vede în exclusivitate la TVR1, de la ora 17.00, dar și în direct, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe ecranele amplasate lângă scena din Târgul de Crăciun.

VEZI și CM Qatar 2022 | Duelul Messi – Mbappe, așteptat cu sufletul la gură de milioane de suporteri. De la ora 17:00, exclusiv la TVR1, urmărim spectacolul fotbalistic oferit de cele mai bune două echipe din cadrul acestui Mondial

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă