TVR 1, lider de audiență de Ziua Națională a României. Televiziunea Publică a fost official broadcaster al paradelor militare, în colaborare cu Ministerul Apărării Naţionale

Foarte mulți români au urmărit la TVR1 paradele de 1 Decembrie de la Bucureşti şi de la Alba Iulia. TVR1 a fost lider de audienţă în timpul ceremoniilor. Au fost minute în care, peste un milion de oameni urmăreau, în acelaşi timp, transmisiunile noastre. TVR a fost official broadcaster al paradelor militare, în colaborare cu Ministerul Apărării Naţionale.

02 Decembrie 2018, 14:10 (actualizat 02 Decembrie 2018, 20:36) Știrile TVR |
TVR 1, lider de audiență de Ziua Națională
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Parada militară a început la Bucureşti puţin după ora 10.00. Peste 20 de camere de filmare au transmis, în direct, imagini istorice la împlinirea celor 100 de ani de la Marea Unire. Ceremonia militară a fost comentată de colegul nostru Adelin Petrişor şi de colonelul Constantin Spânu.

Au fost perioade de timp în care, peste un milion de oameni urmăreau, în acelaşi timp, transmisiunea noastră. Şi pentru multe minute, TVR 1 a fost lider de audienţă, comparativ cu toate televiziunile din România.

Mulţi români au preferat să urmărească la TVR 1 și parada de la Alba Iulia. Colegul nostru Radu Andrei Tudor şi colonelul Tudor Ştefan au comentat ceremonia din oraşul Unirii.

Canalul 1 al Televiziunii Române a fost lider de audiență și în timpul paradei de la Alba Iulia.

Telejurnalul principal al zilei de la TVR1 a fost prezentat de la Alba Iulia de Radu Andrei Tudor şi de Stela Dănilă.

Sute de oameni au muncit pentru ca imaginile istorice să fie transmise în cele mai bune condiţii. În total, peste 50 de camere și 3 care de televiziune au fost folosite pentru transmisiuni. TVR a fost official broadcaster al paradelor militare, în colaborare cu Ministerul Apărării Naţionale. Imaginile au fost preluate de toate televiziunile din România dar şi de unele din Republica Moldova.  Paradele de 1 Decembrie au ajuns în casele dumneavoastră doar prin intermediul Televiziunii Publice.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 4°C 5°C
IASI 2°C 4°C
CLUJ 6°C 6°C
CONSTANTA 5°C 6°C
CRAIOVA 3°C 4°C
BRASOV 5°C 6°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI