Turneul internaţional de lupte „Dan Kolov & Nikola Petrov”: Maria Larisa Niţu a câştigat medalia de aur la categoria 72 de kilograme

Sportiva română Maria Larisa Niţu
Sportiva română Maria Larisa Niţu
4 martie 2023, 09:04

Niţu a fost învinsă în primul tur de americanca Marilyn Garcia, în turul al treilea a învins-o pe Ilana Kratysh (Israel), în semifinală s-a impus în faţa turcoaicei Bukrenaz Sert, iar în finală şi-a luat revanşa în faţa americancei Garcia.

La cat. 55 kg, Elena Simona Ionescu s-a clasat pe locul 4, după ce a fost învinsă în meciul pentru bronz de americanca Alexandra Wray Hedrick.

În primul tur, Ionescu a pierdut în faţa kazahei Ainur Aşimova, în turul secund a învins-o pe bulgăroaica Irena Gheorghieva Binkova, pentru ca în semifinale să piardă lupta cu japoneza Akari Fujinami.

Pe 5 s-a clasat Florin Teodor Cozma la cat. 72 kg, greco-romane, după ce a pierdut meciul pentru bronz cu japonezul Yuga Kasugai. Cozma fusese învins şi în sferturile de finală de iranianul Shahin Eidi Badaghi Mofrad.

Tot la greco-romane, Răzvan Arnăut a pierdut în preliminariile cat. 63 kg, în faţa turcului Abdurrahman Altan.

La cat. 130 kg, Alin Alexuc-Ciurariu s-a impus în preliminarii în faţa turcului Fatih Bozkurt, dar a pierdut sfertul de finală cu finlandezul Matti Elias Kuosmanen.

La cat. 76 kg, Diana Elena Vlăsceanu a pierdut ambele meciuri susţinute, cu japoneza Mizuki Nagashima (turul I) şi cu turcoaica Yasemin Adar Yigit (turul III).

La lupte libere, în cadrul cat. 57 kg, Răzvan Marian Kovacs l-a învins în preliminarii pe kazahul Muhamed Balgabai, iar în sferturi a pierdut în faţa turcului Ahmet Duman, urmând să îl înfrunte în recalificări pe japonezul Fuga Sasaki.

La cat. 61 kg, românul de origine rusă Nikolai Okhlopkov a cedat în optimi în faţa japonezului Kaisei Tanabe.

În limitele cat. 65 kg, Ştefan Ionuţ Coman l-a învins în preliminarii pe georgianul Ghiorghi Şonia, dar a pierdut în optimi duelul cu albanezul Islam Dudaev şi îl va întâlni în recalificări pe japonezul Kenho Uto.

Românul Evghenii Volcov a fost învins în sferturile cat. 70 kg de moldoveanul Pavel Graur.

La cat. 79 kg, Maxim Vasilioglo a dispus în optimi de japonezul Kosuke Yamakura, dar a pierdut în sferturi în faţa turcului Ramazan Sari. Sportivul român de origine rusă Iakub Shikhdzhamalov a pierdut în optimi în faţa americanului Devin Michael Skatzka, iar apoi şi în recalificări în faşa georgianului Otari Adeişvili.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite