Turneul Campioanelor: Venus Williams este a doua semifinalistă din Grupa Albă, după ce a eliminat-o pe favorita 2, Garbine Muguruza

26 octombrie 2017, 16:32

Williams este astfel a doua calificată în semifinale din Grupa Albă, după Karolina Pliskova. Venus Williams este cea mai vârstnică participantă la Turneul Campioanelor și singura dintre cele opt protagoniste care l-a și câștigat, în 2008.

Jucătoarea americană a fost învinsă în primul meci disputat duminică la Singapore, de Karolina Pliskova (6-2, 6-2). A reușit apoi două victorii: prima, după un meci maraton de 3 ore și 14 minute, în fața jucătoarei letone Jelena Ostapenko (20 ani, 7 WTA), cu 7-5, 6-7 (3), 7-5, iar a doua în fața numărului 2 mondial, Garbine Muguruza (24 ani), una dintre principalele pretendente la titlu și la poziția de numărul 1 mondial la finalul acestui an, poziție deținută de românca Simona Halep.

În primul meci disputat joi în Grupa Albă,  letona Jelena Ostapenko a învins-o categoric pe Karolina Pliskova din Cehia, cu 6-3, 6-1, joi.

Ostapenko a reușit prima sa victorie în competiție, una de palmares, deoarece jucătoarea nu mai avea șanse de de calificare în semifinale, în timp ce Pliskova, fost număr 1 mondial, avea deja asigurată câștigarea grupei după cele două victorii de până acum – în fața lui Venus Williams și a Garbinei Muguruza.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă