Turismul mai are de aşteptat. Operatorii din turism speră ca restricțiile de deplasare în afara localităților să fie ridicate cât mai curând

15 mai 2020, 17:59

După două luni în care regulile au fost stricte și au fost nevoiți să stea în case, constănțenii au putut revedea marea.

Chiar dacă soarelele și-a făcut timid apariția printre nori, cei mai curajoși s-au aventurat în valuri.

Prezenți pe litoral au fost și cei care iubesc sporturile nautice. Chiar dacă vântul nu a fost prielnic să poată ieși pe mare, s-au antrenat pe plajă.

Pentru că terasele, restaurantele și cafenelele sunt închise, și pe faleza de la Cazinou, dar și în Portul Turistic Tomis, plimbările au fost singurele activități relaxante.

Reprezentanții din turism se așteptau ca acest weekend să marcheze deschiderea sezonului estival, însă noile reguli din perioada stării de urgență le-au dat planurile peste cap. Nu pot fi prea mulți turiști, pentru că terasele, restaurantele și cafenelele rămân închise.

Nici în stațiunile de pe Valea Prahovei lucrurile nu stau mai bine pentru turism.

Operatorii din turism speră ca restricțiile de deplasare în afara localităților să fie ridicate cât mai curând, dacă numărul îmbolnăvirilor nu va crește odată cu declararea stării de alertă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă