Turiștii basarabeni petrec vacanța de iarnă în România. Ei spun că spun că se simt ca acasă și sunt atrași tradiții și de peisajele de poveste

18 decembrie 2019, 10:05

Peisajele de la noi îi atrag pe basarabeni și îi fac să revină, iar și iar, în România. Mai ales că lista stațiunilor montane este destul de lungă și au de unde alege.

Unii turiști revin ani la rând, în aceleași stațiuni, cum ar fi Brașovul.

Administratorii companiilor de turism susțin că numărul basarabenilor care aleg să-și petreacă vacanța de iarnă în munții din România crește în fiecare an, cu cel puțin 30%. Iar explicația este una simplă.

Pentru această perioadă, agențiile de turism au lansat și oferte „fierbinți” pentru pachetele „reci” la munte, doar că turiștii trebuie să fie gata de plecare chiar de a doua zi. Cu doar 59 de euro, puteți petrece trei zile la Bran, cu transport tur-retur, cazare la pensiune și transfer la pârtia de schi.

Chiar dacă înregistrăm temperaturile ridicate, record pentru luna decembrie, iar zăpadă se lasă așteptată în multe locuri, operatorii din agenții susțin că niciun turist nu și-a anulat până acum vacanța.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Trei vești proaste despre vacanțele de anul acesta

România a pierdut un milion de turiști străini, în ultimii patru ani