Turiștii, așteptați pe litoral de Paște. Unii dintre patronii de la mare spun că au vândut deja mai mult de jumătate dintre pachetele pe care le au pregătit

16 martie 2021, 17:57

Acasă cu familia sau cu prietenii la munte ori la mare – acestea sunt planurile multor români pentru minivacanța de Paște și 1 Mai. Pe unii însă restricțiile îi fac să se gândească la sărbători în familie, iar măsurile impuse pentru deplasările în străinătate le taie elanul de a-și face bagajele.

Ca să îi atragă pe turişti, hotelierii de pe litoral au oferte tentante care includ servicii de masă cu preparate tradiționale. Prețurile sunt pentru toate buzunarele. Unii dintre patronii de la mare spun că au vândut deja mai mult de jumătate dintre pachetele pe care le au pregătit.

Toţi se așteaptă ca numărul pachetelor vândute să crească înainte de 1 Mai pentru că, din cauza pandemiei, mulți turiști preferă să-și cumpere vacanța în ultimul moment.

Planificate cu grijă, vacanţele în afara ţării pot fi o opţiune. Principala destinaţie aleasă de români este Egiptul. Cei mai cu dare de mână aleg concedii de lux în Africa.

Preţul unui sejur de 7 zile în Hurghada, un fost sat pescăresc de pe țărmul Mării Roșii din Egipt,  porneşte de la 500-600 de euro pentru o persoană. Pentru o evadare în Kenya trebuie să vă pregătiți un buget de cel puțin 1500 de euro.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă