Turiștii din Clisura Dunării, puși în situații penibile. În lipsa unor locuri amenajate sunt obligați să folosească pădurea drept toaletă

11 august 2017, 15:40

 

Zilnic, turiștii din Clisura Dunării sunt puși în situații penibile. Aceștia au căutat în zadar o toaletă, așa că au folosit pădurea.
Câțiva prestatori de servicii turistice au încercat să amplaseze toalete, însă inițiativele au fost stopate de reprezentanții Parcului Natural Porțile de Fier, care nu le-au dat avize. Cei de la parc spun însă că nu ei administrează terenurile și dau vina pe autoritățile locale.
Administratorii zonei, reprezentanții Primăriei Eșelnița, promit că problema toaletelor va fi rezolvată cu fonduri de la Consiliul Județean. Zilnic, turiștii din Clisura Dunării sunt puși în situații penibile. Aceștia au căutat în zadar o toaletă, așa că au folosit pădurea.

Câțiva prestatori de servicii turistice au încercat să amplaseze toalete, însă inițiativele au fost stopate de reprezentanții Parcului Natural Porțile de Fier, care nu le-au dat avize. Cei de la parc spun însă că nu ei administrează terenuri și dau vina pe autoritățile locale.

Administratorii zonei, reprezentanții Primăriei Eșelnița, promit că problema toaletelor va fi rezolvată cu fonduri de la Consiliul Județean.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Un transformator electric care aparține de Hidrocentrala Porțile de Fier 1 a luat foc