#TuFaciSarbatoarea | Soldaţi din unităţile Brigăzii 15 Mecanizată "Podu Înalt" și voluntari, ajutoarele lui Moș Crăciun la Iași

E deja tradiţie ca înainte de Crăciun, când ne pregătim cu toţii să întâmpinăm vestea cea mare a Naşterii Domnului, TVR să vă aducă în case binele şi speranţa. Şi să vă dea întâlnire la Telejurnal cu oamenii care, prin fapte bune, au puterea să schimbe vieţile celor din jur.

24 Decembrie 2021, 19:05 Știrile TVR |

Crăciunul e perioada perfectă în care să oferim - cadouri, bucurie, zâmbete - toate fac sărbătoarea mai frumoasă. Iar Moșul generos are un rol extrem de important, în special în împlinirea dorințelor celor mici. Moșul are ajutoare de nădejde în toate colțurile lumii. În Iași, de exemplu, îi sunt alături soldaţi din unităţile Brigăzii 15 Mecanizată "Podu Înalt" și voluntari.

Un camion escortat de Poliţia Militară a dus cadourile personalizate copiilor care i-au scis lui Moș Crăciun cu speranță şi nerăbdare. Moşul a citit cu atenție toate scrisorile trimise din timp și nu i-a dezamăgit pe cei mici. Și-a luat ajutoare - o asociaţie caritabilă, mai mulţi sponsori şi militarii - și a îndeplinit toate dorințele copiilor.

Moşul a fost răsplătit cu zâmbete, aplauze şi colinde.

Nu este prima oară când reprezentanți ai armatei şi ai societăţii civile ajută copiii din zonă.

Moşul a vizitat și alte sute de copii din județul Iași și le-a dus cadouri, bucurie și un strop de magie.

 

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN #TUFACISARBATOAREA
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 17°C 20°C
IASI 20°C 22°C
CLUJ 16°C 18°C
CONSTANTA 13°C 16°C
CRAIOVA 15°C 19°C
BRASOV 15°C 18°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI