#TuFaciSarbatoarea | Miracolul vieţii, în Ajunul Crăciunului

24 decembrie 2019, 19:47

Doi dintre bebeluși au venit pe lume la maternitatea din Medgidia, în Ajunul Crăciunului. Hotărâți și dornici să își petreacă sărbătorile alături de părinți, unii dintre ei s-au grăbit și s-au născut prematur.

Ionela are 30 de ani și ultimele 2 săptămâni le-a petrecut în spital pentru ca băiețelul ei să se nască cât mai aproape de termen.

Și Cristina a adus pe lume o minune de fetiță. Un dar neașteptat, pe care l-a primit cu brațele deschise mai ales că a sosit nu doar în Ajun de Crăciun ci și de ziua soțului.

Pentru cei care devin părinți în preajma Crăciunului bucuria este pe măsură sărbătorii Nașterii Domnului. O bucurie contagioasă, care luminează fe’ele tuturor. O trăiesc din plin și medicii care i-au adus pe lume pe nou-născuți.

Alina Marin este asistentă la Terapie Intensivă, la Maternitatea din Râmnicu Vâlcea. Ea are grijă de bebeluşii care se nasc prematur. De Crăciun va fi la serviciu. La fel și de Revelion. Chiar dacă asta înseamnă mai puțin timp petrecut cu fiica ei care vine acasă de la studii doar de sărbători.

Sărbătorile și le va petrece, din nou, la spital și Monica Nicolae, medic neonatolog. Face asta de aproape 20 de ani.

Despre copiii născuți de Crăciun sau în Ajun se spune că sunt speciali, iar norocul îi va însoți toată viață. O binecuvântare pentru părinți, care au primit astfel un dar neprețuit în zi de mare sărbătoare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite