#TuFaciSarbatoarea | Mesajul Emmei Zeicescu: “Atunci când simţi că nu mai poţi, de fapt, mai poţi puţin (...) Forţa vine din durere”

Emma Zeicescu susţine şi ea campania #TuFaciSarbatoarea. Într-un mesaj impresionant, Ema ne-a vorbit despre cumpenele din viaţa ei, despre frica de eşec, dar şi despre nevoia de a nu abandona, nevoie pe care a resimţit-o ori de câte ori viaţa a încercat-o.

16 Aprilie 2019, 10:46 (actualizat 30 Aprilie 2019, 20:37) Știrile TVR |
Mesaj emoționant de la Ema Zeicescu
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Emma Zeicescu: “Sunt produsul unei copilării care a inclus un părinte care s-a stins când aveam şase ani. Sunt un om care a avut momente de cumpănă atunci când se pregătea să aducă pe lume un copil, sunt un om care a avut o viaţă profesională destul de fluctuantă şi nu întotdeauna din vina mea. Şi atunci, a existat în mine un motor care s-a numit fie frica de eşec, fie, pur şi simplu, nevoia de a nu abandona. Cred că e un supravieţuitor în mine care, probabil e pe jumătate bărbat. Dar asta pe mine m-a ajutat foarte tare, pentru că m-a făcut să fiu mai puternică decât aş vrea uneori. Vesta asta poate fi destul de colţuroasă în aparenţă, însă dacă e să dau un sfat, atunci când simţi că nu mai poţi, de fapt, mai poţi puţin (...) Forţa vine din durere”.

Câștigăm libertatea de a fi mai buni împreună. Campania #TuFaciSărbătoarea este pentru noi toți, iar bucuria poate fi transmisă și printr-un mesaj.

Așteptăm mesaje despre oameni exmplari, despre fapte de neuitat, despre cei care nu au abandonat lupta pentru o viață mai bună.

Trimiteți mesaje pentru cei care trec prin momente dificile, care au de luptat cu un necaz, care au nevoie de solidaritate.

Fiecare din mesajele voastre înseamnă energie!

Ne puteți scrie pe WhatsApp, pe pagina de Facebook StirileTVR sau pe site-ul stiriletvr.ro.

(w460) Campania #

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN #TUFACISARBATOAREA
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 8°C 7°C
IASI 3°C 6°C
CLUJ 4°C 8°C
CONSTANTA 11°C 14°C
CRAIOVA 8°C 7°C
BRASOV 7°C 12°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI