#TuFaciSarbatoarea | Mesaje de la telespectatorii Traian Ruptureanu şi Cristian Lungu

Mesaje emoţionante am primit şi azi de la voi. V-aţi îndreptat gândurile spre cei aflaţi în suferinţă şi spre cei care au grijă de ei. Dar şi spre francezi, încă în stare de şoc după incendiul care a devastat catedrala Notre Dame.

17 Aprilie 2019, 13:29 (actualizat 30 Aprilie 2019, 20:40) Știrile TVR |
Mesaje de la telespectatori
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

“Tuturor celor aflați în suferință le dorim din toată inima multă sănătate. Iar celor care-i îngrijesc, multă putere, înțelegere şi abnegație, aşa cum procedez şi eu cu soția mea aflată în suferință din cauza unei boli nemiloase” - Traian Ruptureanu, Oradea

„Gândul meu pleacă spre Franța. Incendiul de la catedrala Notre Dame este o dramă pentru întreaga lume. Le doresc francezilor să aibă puterea să treacă repede peste acest eveniment şi să redea omenirii acest monument unic” - Cristian Lungu, Iaşi

Câștigăm libertatea de a fi mai buni împreună. Campania #TuFaciSărbătoarea este pentru noi toți, iar bucuria poate fi transmisă și printr-un mesaj.

Așteptăm mesaje despre oameni exmplari, despre fapte de neuitat, despre cei care nu au abandonat lupta pentru o viață mai bună.

Trimiteți mesaje pentru cei care trec prin momente dificile, care au de luptat cu un necaz, care au nevoie de solidaritate.

Fiecare din mesajele voastre înseamnă energie!

Ne puteți scrie pe WhatsApp, pe pagina de Facebook StirileTVR sau pe site-ul stiriletvr.ro.

(w500) Campania #

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN #TUFACISARBATOAREA
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 5°C 6°C
IASI 2°C 1°C
CLUJ 7°C 7°C
CONSTANTA 8°C 8°C
CRAIOVA 4°C 5°C
BRASOV 5°C 6°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI