Antreprenori care au pariat pe ciorbe şi supe

În fiecare zi poți face bine cu...gust. Doi tineri și-au schimbat viața când au dat de gustul supelor și ciorbelor inventate de gospodine sau bucătari celebri de pe tot globul. Iar acum schimbă tonusul a mii de clienți zilnic. Şi alţi antreprenori au prins gustul afacerilor cu supe şi ciorbe şi au pariat pe localuri cu meniu exclusiv. Chiar şi într-o farfurie...tu faci sărbătoarea.

15 Aprilie 2019, 10:45 (actualizat 15 Aprilie 2019, 10:45) |
Afaceri cu supe și ciorbe
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Împreună cu un coleg de liceu, Petre a deschis primul bistro în vara anului trecut. E un local dedicat în special supelor. Acum, spre exemplu, meniul înseamnă supă de linte, de roşii, de praz cu cartofi, de pui sau supă argentiniană de vită cu găluşte.

Până la sfârşitul anului, proprietarii vor să mai deschidă încă zece locații în Bucureşti, dar şi în ţară. Ciorbele și supele sunt caătate de clienți de toate vârstele: elevi, corporatişti și chiar pensionari.

Restaurantele sau bistrourile cu meniu exclusiv din ciorbele și supele tradiţionale ori reinventate sunt tot mai multe. Iar gusturile, şi ele, mai rafinate.

În ciuda faptului că nu găsesc întotdeauna cu mare uşurinţă ingrediente de calitate sau forţă de muncă, patronii acestor bistrouri sunt hotărâţi să se extindă.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN SOCIAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI -2°C -1°C
IASI -3°C -6°C
CLUJ -7°C -7°C
CONSTANTA -3°C -1°C
CRAIOVA -1°C -1°C
BRASOV -7°C -7°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI