#TuFaciSarbatoarea | Îngerul din Cetatea faptelor bune

21 decembrie 2019, 21:03

Ana Maria are puțin peste 30 ani dar şi-a construit deja propria ei CETATE. Este Cetatea Voluntarilor, unde pot veni toţi cei care, ca şi ea, știu să ajute.

La început, Ana a vândut turtă dulce, mărțișoare sau bilete la spectacolele pentru copii. A strâns bani de peste tot, leu cu leu şi a construit ceea ce autoritaţile nu au reuşit şi nici nu se întreabă de ce nu reuşesc.

Impresionată de condiţiile din spitalele din Arad s-a ambiţionat să schimbe lucrurile. A adunat în jurul ei sute de oameni, a făcut la propriu o inimă uriaşă. Iar astfel a transmis arădenilor că ei pot face ORICE.

Şi Cetatea Voluntarilor a schimbat ziduri: un etaj al secţiei de boli infecţioase pentru copii a fost complet modernizat. În doar câteva luni, şi numai cu bani strânşi din donaţii. A fost doar primul pas.

Născută într-o familie cu șase copii crescuți doar de mamă, Ana Maria a învățat încă de mică ce înseamnă responsabilitatea.

Cetatea Voluntarilor a înființat-o în urmă cu opt ani. Iar 12.000 de copii au parte de proiectele în care este implicată Ana Maria.

După etajul secţiei de boli infecțioase şi-a asumat o nouă luptă: secția de neonatologie a spitalului județean Arad.

Cetatea Voluntarilor și-a tot mărit inima uriaşă cu oameni simpli sau personalităţi care au simţit că lucrurile se schimbă dăruind… bine. Fotbalistul naționalei de tineret a României, Adrian Petre a adus și sportul în lumea cetăţii.

Cetatea Voluntarilor, înființată de Ana Maria, s-a implicat în renovarea și reabilitarea grădinițelor din Arad și are grijă de copiii abandonați.

De sărbători, voluntarii împart munți de cadouri familiilor sărace.

Cu mândrie, cu perseverenţă, cu dăruire, Cetatea Voluntarilor a devenit cel mai mare proiect caritabil din vestul țării. Şi mulţi spun că totul a pornit de la un înger…

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite