Tudorel Toader a anunţat că nu participă la întâlnirea cu procurorii şefi din Ministerul Public. Va merge la ședința de guvern

Tudorel Toader
Tudorel Toader
10 octombrie 2018, 10:55

„Pe data de 8 august 2018, la sediul Ministerului Justiţiei, se desfăşura întrevederea cu procurorul general al PICCJ, procurorul-şef interimar al DNA şi procurorul-şef al DIICOT. De comun acord, stabileam ca pe data de 10 octombrie 2018 să fie organizată întrevederea cu toţi procurorii- şefi din Ministerul Public. La data respectivă, nu se cunoştea faptul că pe 10 octombrie, în calitate de Ministrul al Justiţiei, voi participa la şedinţa de Guvern, şi nici faptul că mă voi deplasa la sediul Comisiei de la Veneţia!”, a scris Tudorel Toader pe pagina sa de Facebook.

Totodată, ministrul Justiţiei şi-a exprimat speranţa participării la astfel de întâlniri viitoare şi a apreciat „rolul Ministerului Public în arhitectură statului de drept”.

„Cu speranţa participării la întrevederi similare, apreciind rolul Ministerului Public în arhitectura statului de drept, exprim convingerea unor dezbateri clarificatoare!”, a mai scris ministrul.

Pe 15 septembrie, Toader a anunţat, tot pe Facebook, că în perioada următoare are programată o întâlnire cu preşedinţii Curţilor de apel şi că va participa la o dezbatere cu „toţi procurorii cu funcţii de conducere, indiferent de nivelul parchetului în care îşi desfăşoară activitatea”.

Întâlnirea la care ar fi trebuit să participa Tudorel Toader a început la ora 10.00, la sediul Parchetului General, iar şedinţa de guvern este programată să înceapă la ora 15.00.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite