TU FACI SĂRBĂTOAREA | Cu speranță și voință, minunile se împlinesc. Povestea lui Marius, un tânăr cu parapareză, care oferă acum altora forța de a lupta pentru viață

Cu speranță și cu voință, minunile se împlinesc! O demonstrează un tânăr născut cu parapareză, căruia nici măcar medicii nu îi dădeau mari speranțe că într-o zi va putea merge. Dar viața lui a devenit o luptă continuă, iar Marius a reușit! Este independent, are o viață socială și o familie de care este mândru. Marius este pe picioarele lui și la propriu, și la figurat. Copilul chinuit de boală este acum un tânăr care îi inspiră pe alți copii bolnavi și pe părinții lor - le dă forța de a lupta pentru viață!

09 Noiembrie 2019, 19:41 Știrile TVR |
Cu speranță și voință, minunile se împlinesc
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

În lumea viselor se știe că totul se poate schimba. Dar minunile există și printre noi.

La Centrul "Nicolae Robănescu" din Capitală sunt îngrijiți copii și tineri care fie s-au născut cu probleme de mobilitate, fie le-au dobândit în urma unor accidente.

Marius are 31 de ani. S-a născut cu parapareză spastică. Părinții și el au găsit puterea să lupte cu suferința și pot spune că au învins boala. Speranța cu care au luptat ei vor să o transmită tuturor, întregii lumi.

O dată pe săptămână, Marius merge din nou la spital. Vrea să vorbească despre experiența lui și părinților, și copiilor, chiar și medicilor.

Copiii din centrul de recuperare pot și ei să se bucure. Văd baloanele cum zboară, primesc dulciuri și jucării. Le aduce "Taxiul cu bomboane" o dată pe săptămână! Oameni în toată firea, parteneri de fapte bune, așa cum le place să-și spună, se costumează în zâne și clovni, pentru a provoca zâmbete.

Marius este printre cei care vin să ofere îmbrățișări.

Acum este manager de proiect într-o companie și, cel mai important, este pe propriile picioare, așa cum a visat de mic.

 

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN SPECIAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 5°C 6°C
IASI 4°C 3°C
CLUJ 6°C 7°C
CONSTANTA 6°C 8°C
CRAIOVA 4°C 5°C
BRASOV 6°C 5°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI