Trupurile surorilor căzute în Dunăre, la Isaccea, au fost găsite după trei zile de căutări

Corpul uneia dintre surorile căzute în Dunăre adus la mal
Corpul uneia dintre surorile căzute în Dunăre adus la mal
24 iunie 2021, 11:32

ACTUALIZARE Câteva ore mai târziu de la recuperarea trupului fetei de 12 ani a fost găsit și trupul  neînsuflețit al surorii sale, în vârstă de 11 ani.

Polițiștii tulceni au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

ACTUALIZARE Trupul neînsufleţit al uneia dintre cele două fetițe dispărute luni după-amiază, în Dunăre, în zona portului Isaccea, a fost recuperat, joi dimineaţa, şi adus la mal.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean, este vorba despre corpul fetei de 12 ani, cea care a sărit luni după-amiază în ajutorul surorii ei, în vârstă de 11 ani, care a căzut în Dunăre.

Trupul fetei plutea pe Dunăre, la aproximativ 50 de metri depărtare de mal şi aproximativ 400 de metri în aval de locul dispariţiei. A fost văzut de o echipă de marinari care au alertat autoritățile.

„Căutările continuă pentru găsirea celeilalte minore dispărute”, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Delta.

În misiunea de căutare a celei de-a doua fetiţe înecată în Dunăre sunt implicaţi şapte subofiţeri, dintre care doi scafandri ai ISU Delta şi doi scafandri ai ISU Constanţa.

Se fac căutări și pe brațul Borcea, unde ieri a dispărut o fată de 14 ani care se afla la scăldat cu familia.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite