Trupa rock Metallica își amână mai multe concerte din turneul mondial, după ce vocalistul James Hetfield a fost internat la dezintoxicare

28 septembrie 2019, 16:11

Aşa cum ştiţi probabil mulţi dintre voi, fratele nostru James se luptă cu dependenţa, din când în când, de mai mulţi ani. Din păcate, el a fost nevoit acum să se înscrie într-un program de tratare a dependenţei‘, au scris colegii și prietenii lui, Lars Ulrich, Kirk Hammett şi Robert Trujillo, pe site-ul oficial al trupei și pe Twitter.

Formația avea programate pentru luna octombrie șase concerte în Australia şi două în Noua Zeelandă, ca parte din turneul mondial Worldwired.

Membrii trupei au anunțat că fanii își vor primi banii pe bilete înapoi și că vor concerta, totuși, în aceste țări ‘imediat ce sănătatea şi programul grupului vor permite acest lucru’.

Trupa americană Metallica a concertat anul acesta, pentru a patra oară, la Bucureşti, pe 14 august, în cadrul acestui turneu.

Muzicienii au dovedit încă o dată că nu sunt doar o trupă de succes, ci și sensibili. Au donat 250.000 de euro pentru construirea primului spital oncologic pentru copiii din București, în cadrul proiectului „Dăruiește Viață”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite