Trump nu alimentează zvonurile conform cărora se pregătește demiterea șefului diplomației, Rex Tillerson

30 noiembrie 2017, 21:23

 

Informaţia a fost dată de presa americană pe surse, care afirmă că schimbarea ar avea loc în preajma Anului Nou, iar Tillerson ar fi înlocuit de actualul director CIA, Mike Pompeo.

E aici, Rex este aici„, le-a spus Trump ziariștilor care l-au întrebat despre soarta secretarului de stat, în timpul unei întâlniri între președinte și prințul moștenitor al Bahreinului.

Casa Albă a refuzat să comenteze informațiile din presa de joi, limitându-se să sublinieze că deocamdată Rex Tillerson rămâne în fruntea diplomației SUA.

Nu există anunțuri de făcut în acest moment. Dl Tillerson continuă să conducă Departamentul de Stat și întregul guvern este concentrat pe finalul acestui prim an incredibil de reușit al administrației Trump„, a afirmat purtătoarea de cuvânt a administrației SUA, Sarah Sanders.

Ar fi cel mai scurt mandat de secretar de Stat din ultimul secol.

Tillerson şi preşedintele au avut de multe ori păreri diferite.

Secretarul de Stat a fost la Bucureşti într-o scurtă vizită acum nici două săptămâni. Zilele trecute, Departamentul de Stat american a criticat propunerile pentru noile legi ale Justiţiei din România şi a îndemnat Parlamentul de la Bucureşti să nu le adopte.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă