„Trump: Sunt Regele lumii. Merkel: Ține-mi și mie berea”. Glume online după ce cancelarul a indicat că Europa nu se mai poate baza pe SUA

Angela Merkel
Angela Merkel
29 mai 2017, 17:49

„Nu e glumă: Așa arăta Merkel imediat după ce a spus că Germania nu se mai poate baza pe Statele Unite sau pe Marea Britanie (…) Știa ea ce știa”, comentează David Mack, editor BuzzFeed.

 

 

Alte mesaje ale internauților:

„Acesta este noul lider al lumii libere”.

„Trump: Sunt Regele lumii. Merkel: „Ține-mi și mie berea”.

„Deci Merkel a spus că Europa nu se mai poate baza pe Statele Unite ale lui Donald Trump și pe Marea Britanie după Brexit. Apoi a băut bere. Cel mai german lucru cu putință”.

„Jurnalul secret al Angelei Merkel: Trump a venit în Europa. A fost mai rău decât ne temeam. Știm că nu putem avea încredere în el. Acum am nevoie de o bere”.

Nu este pentru prima dată când Angela Merkel bea bere în public.

În 2014, după o întâlnire a liderilor G20 în Australia, Merkel a ieșit în Brisbane și s-a fotografiat cu cei care au recunoscut-o.

Luând totuși în calcul mizele întâlnirilor de săptămâna trecută cu liderii NATO și cu liderii G7, acest episod „Merkel și halba de bere” este cel mai important, comentează The Independent pe platforma sa, indy100.com.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite