Trump, după afirmația că e un geniu echilibrat: "Am fost la cele mai bune facultăţi, sau facultate (...) eram un student foarte excelent"

Preşedintele Donald Trump şi-a întrerupt vacanţa ca să comenteze afirmaţiile explozive despre el din cartea "Foc şi Furie". Autorul volumului, scriitorul și jurnalistul Michael Wolff, afirmă că anturajul său îl consideră incapabil de a fi preşedinte, instabil psihic şi cu inteligenţă scăzută.

07 Ianuarie 2018, 15:48 (actualizat 07 Ianuarie 2018, 16:04) |
$article.media.images[0].description
Donald Trump pe Twitter/ FOTO: https://twitter.com/realDonaldTrump"

Preşedintele a repetat afirmaţia făcută pe Twitter și a subliniat că interacţiunea sa cu autorul a fost mult mai scurtă şi mai superficială decât pretinde acesta, iar cartea e o ficţiune.

Donald Trump, președintele SUA: "Este o ruşine că o persoană poate face aşa ceva. Legile calomniei sunt foarte blânde în ţara asta. Ar fi foarte bine să fie mai aspre. Nu s-ar mai întâmpla aşa ceva, să poţi spune orice-ţi trece prin minte".

Donald Trump a subliniat că inteligenţa sa nu poate fi pusă la îndoială.

"Am fost la cele mai bune facultăţi, sau facultate. La un moment dat... eram un student foarte (sic) excelent, după care am făcut miliarde şi miliarde de dolari, am devenit printre cei mai buni oameni de afaceri, am intrat în televiziune şi, timp de 10 ani, am fost un succes formidabil, cum aţi auzit probabil", a declarat președintele Statelor Unite ale Americii.

Educaţia lui Donald Trump este contestată. Ca adolescent, a fost transferat la o şcoală militară din New York pentru că era neascultător. În anii '60 a făcut 2 ani la Universitatea Fordham, apoi s-a transferat la prestigioasa instituţie Wharton din Pennsylvania. Aceasta nu face publice rezultatele studenţilor săi, dar numele lui Donald Trump nu s-a regăsit niciodată pe listele şefilor de an sau ale studenţilor care au terminat cu rezultate deosebite.

*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 18°C 5°C
IASI 14°C 6°C
CLUJ 11°C 4°C
CONSTANTA 15°C 6°C
CRAIOVA 17°C 8°C
BRASOV 13°C 1°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI