Trufandale de primăvară. Producătorii români susțin că marfa autohtonă este mai bună decât cea din import și cu mai puține chimicale.

Au apărut legumele și fructele românești. Mai gustoase decât cele din import și fără chimicale, după cum se laudă producătorii. Dar și mai scumpe. Vedetele din piață sunt, deocamdată, roșiile și cartofii autohtoni. Ca să poată scoate trufandalele acum la vânzare, fermierii au cheltuit mai mult decât în alți ani, din cauza vremii capricioase.

06 Mai 2019, 08:29 (actualizat 06 Mai 2019, 08:38) |
Trimite un comentariu


sau conectează-te prin Facebook

Televiziunea Română respectă noile norme impuse de Uniunea Europeană cu privire la protejarea datelor. Postarea unui comentariu la articolele de pe site-urile TVR presupune declararea numelui si email-ului dumneavoastră. Aceste date au ca scop strict identificarea sursei comentariului. Ele nu vor fi procesate sau transmise unor terţi în alt scop decât cel declarat. Vezi şi "Politica de Confidenţialitate" care descrie modul în care colectăm, folosim şi partajăm informaţiile dumneavoastră pentru a vă oferi serviciile online TVR şi modul în care colaborăm cu platforme sociale.
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI -2°C -1°C
IASI -3°C -6°C
CLUJ -7°C -7°C
CONSTANTA -3°C -1°C
CRAIOVA -1°C -1°C
BRASOV -7°C -7°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI