Tronson închis pe DJ 682, ce leagă Aradul de Frumușeni. Șoferi obligați să ocolească 60 de kilometri

Nervi întinși la maximum pe un drum județean, aflat la 15 km de Arad. Constructorii plătiți să decolmateze un podeț au blocat drumul județean, spre disperarea șoferilor. Chiar dacă lucrările au fost anunțate în presa locală, mulți localnici nu știau de închiderea drumului. Așa că s-au văzut nevoiți să facă un ocol de 60 de km.

09 Decembrie 2020, 11:36 Știrile TVR |
Luati prin surprindere
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Lucrările la podetul aflat pe DJ 682, ce leagă Aradul de Frumușeni, ar trebui să dureze doar câteva zile. Constructorii s-au pus pe treabă, au închis drumul și au săpată de-a curmezișul șoselei un șanț adânc de peste un metru și jumătate. Așa că șoferii s-au văzut nevoiți să ocolească zeci de kilometri. Cei mai mulți s-au trezit lângă șantier, fără să știe de lucrare.

Abia după apariția echipelor de filmare, un echipaj de poliție a sosit la fața locului să îi avertizeze pe șoferi. Disperați să ajungă la destinație, unii dintre ei au încercat să ocolească prin câmp, dar au rămas împotmoliți.

Constructorul ar trebui să asigure deplasarea localnicilor pentru de urgență.Groapă ar trebui acoperită cu o tablă,ptr că mașinile să poată trece.NU s-a întâmplat însă așa.Muncitorii au pus două scânduri ptr că o femeie în scaun cu roțile să ajungă la mașînă ce o aștepta dincolo de șantier

Înlocuirea podetului colmatat, ce taie drumul județean, va fi gata în trei zile. Din păcate,constructorul nu a semnalizat lucrarea corespunzator, spre nemulțumirea șoferilor.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 29°C 27°C
IASI 24°C 24°C
CLUJ 21°C 19°C
CONSTANTA 24°C 26°C
CRAIOVA 23°C 22°C
BRASOV 22°C 23°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI