Trofeul Cerbul de Aur are 25 de centimetri și este poleit cu aur de 24 de karate

Trofeul Cerbul de Aur este pregătit să plece la Brașov. Iar pe 24 august va fi înmânat marelui câștigător. Premiul cel mare este inspirat din edițiile de acum o jumătate de secol, când a început festivalul din Piața Sfatului. Lucrat cu ajutorul tehnologiei moderne, trofeul își capătă strălucirea în mâinile unor artiști.

12 August 2019, 20:18 |
Trofeul Cerbul de Aur, în era digitală
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

De două săptămâni, specialiștii lucrează cu migala la statueta care va fi ridicată de marele câștigător. Inspirată din varianta primelor ediții, statueta prinde contur într-o interpretare modernă.

Pentru realizarea trofeul Cerbul de Aur a fost folosit un model digital volumetric 3D, după care s-au făcut matrițele. Torfeul a fost turnat apoi în alamă și șlefuit.

La baza Cerbului de Aur stă un soclu din piatră, care sugerează forța și continuitatea festivalului de la poalele Tâmpei. Marele câștigător va primi și marele trofeu. Are 25 de centimetri înălțime și este placat cu aur de 24 de karate. Iar câștigătorii locurilor I, II și III vor primi trofee mai mici, placate cu aur, argint și bronz. A XIX-a ediție a Cerbului de Aur este una completă și pentru toate gusturile. Emelie Sande, Ronan Keating, Ștefan Bănică Jr și Irina Rimes promit un festival de neuitat, în Piața Sfatului din Brașov.

Dacă vreți să mai prindeți un loc la Cerbul de Aur trebuie să vă grăbiți pentru că biletele s-au vândut bine încă din primele zile. Prețurile tichetelor pornesc de la 70 de lei. Toate informațiile și programul artiștilor le găsiți și pe site-ul cerbuldeaur.ro.

Abonamente pentru Cerbul de Aur

Club Cerbul de Aur: 550 lei

VIP: 450 lei

Categoria 1: 360 lei

Categoria 2: 260 lei

Categoria 3: 199 lei

Biletele pentru Cerbul de Aur

Club Cerbul de Aur: 275 lei

VIP:  215 lei

Categoria 1:  175 lei

Categoria 2:  125 lei

Categoria 3:   70 lei

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CERBUL DE AUR
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 8°C 6°C
IASI 3°C -1°C
CLUJ 2°C 3°C
CONSTANTA 14°C 7°C
CRAIOVA 5°C 7°C
BRASOV 5°C 3°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI