“Tricolorii” mici, pe primul loc în grupa de calificare. Naţionala U21, la un pas de calificarea la Campionatul European

12 septembrie 2018, 10:02

Eroul cu Portugalia, Ionuţ Radu, şi-a motivat colegii înainte de meciul cu Bosnia: “Ar fi păcat să dăm cu piciorul la ce am clădit până acum. Gândiţi-vă că la început nu a crezut nimeni în noi. Doar noi de aici am crezut.”

Elevii lui Rădoi s-au impus cu 2-0 şi au sărbătorit în vestiar victoria. Tinerii tricolori nu le-au lăsat nicio şansă adversarilor. Ianis Hagi a reuşit un gol de generic, direct din corner, admirat din tribune de tatăl său.

„Uşor, uşor, îi va călca pe urme lui taică-su”, a spus Mirel Rădoi. “Oricărui antrenor i-ar fi foarte uşor să lucreze cu astfel de jucători, orice antrenor ar fi mândru să lucreze cu astfel de jucători, iar în seara asta eu sunt unul dintre ei”, a mai declarat selecţionerul echipei de tineret.

România este la egalitate de puncte cu Bosnia şi mai are nevoie  de patru puncte în ultimele două meciuri pentru a-şi asigura prezenţa la turneul final

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă