Tricolorii au scăpat printre degete prima victorie în mandatul selecţionerului Edi Iordănescu, în amicalul cu Israel

30 martie 2022, 13:28

Cu o serie de modificări în primul 11, din cauza mai multor indisponibilități, România a început totuși bine, ofensiv, amicalul cu Israel de marți seară, de la Netanya.

În minutul 3, Mihăilă a pătruns irezistibil în careul gazdelor și a șutat din unghi, anunțând parcă deschiderea scorului. Care a venit în minutul 10, când, excelent lansat de Man, Cicâldău l-a învins din apropiere pe Marciano. Gazdele au încercat să dea replica în minutul 16, prin David, dar Niță a fost la post. Și, la jumătatea reprizei, bine lansat de Chiricheș, Man a mărit avantajul tricolorilor (23). Pe final de repriză, Niță s-a descurcat de două ori în fața lui Dabbur (42, 43) și a rămas 2 – 0 pentru tricolori la pauză.

Debutul părții secunde a aparținut portarilor, care au arătat reflexe bune; Marciano la reluarea lui Manea (48), și Niță la șutul lui Solomon (49). Apoi, gazdele au crescut ritmul și au reușit să înscrie la un corner, prin Dabbur, lăsat prea liber în careul nostru (56). Gazdele au presat în continuare (ocazie min 65), ai noștri au fost periculoși pe contraatac, prin Mihăilă, în minutul 71.

Același Dabbur, servit de Aziza, le-a adus gazdelor egalarea în minutul 85. Și, după o repriză bună, apoi iarăși una mai modestă a tricolorilor, amicalul de la Netanya s-a încheiat Israel – România 2 – 2.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

VIDEO. Un fotbalist a murit după ce a fost lovit de fulger pe teren