Tribunalul București a respins cererea lui Eugen Teodorovici de amânare a Congresului PSD

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici
21 august 2020, 16:15

Eugen Teodorovici a introdus pe rolul tribunalului o ordonanţă preşedinţială, prin care dorea amânarea congresului PSD până la judecarea unei alte cereri depuse în instanţă, în care contesta actuala conducerea interimară a partidului.

Eugen Teodorovici a adresat Tribunalului Bucureşti o cerere în care solicita „luarea măsurii amânării lucrărilor Congresului Extraordinar al Partidului Social Democrat convocat pentru data de 22 august 2020, până la judecarea acţiunii civile ce se află pe rolul Tribunalului Bucureşti – secţia IV civilă, înregistrată sub nr. 21113/3/2020 din data de 20.08.2020. Apreciez că sunt întrunite cerinţele prevăzute de lege pentru promovarea acţiunii în procedura ordonanţei preşedinţiale”, se arăta în documentul postat de Teodorovici pe Facebook.

Într-un alt proces deschis de Teodorovici la Tribunalul Bucureşti, care încă nu a primit o dată pentru judecare, fostul ministru de Finanţe susţine că este singurul reprezentant ales legal şi statutar în congresul PSD din 29 iunie 2019.

De asemenea, Teodorovici le cere magistraţilor să constate caracterul nelegal al deciziilor emise după data de 29 iunie 2019 de către conducerea „ilegală” a PSD, coordonată de Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu.

Sursa: Agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite