Trei zile de doliu în Crimeea, după masacrul de la un colegiu tehnic. 20 de elevi și profesori au fost împușcați mortal de un tânăr care apoi s-a sinucis

18 octombrie 2018, 13:28

În mai multe orașe din Crimeea, oamenii au improvizat adevărate altare unde aduc flori și aprind  lumânări. Lumea este șocată.

Nimeni nu își închipuia că un tânăr, aparent liniștit și inofensiv a fost în stare să pună la cale o asemenea crimă.

Inițial, tragedia de la colegiul tehnic a fost calificată drept atac terorist. După ce s-a stabilit cu certitudine că autorul a fost unul singur, dosarul a fost deschis pentru crime multiple.

Despre autorul crimei, Vladislav Roslyakov, încep să apară mai multe amănunte.

Era un tânăr închis în sine și fără prieteni. Părinții erau despărțiți. Locuia de 6 ani numai cu mama, care lucra ca asistentă medicală la o clinică din localitate.

Paradoxal este că mama era de serviciu ieri la spital când au fost aduși  răniții. Le-a acordat primul ajutor și asistență medicală fără să știe că autorul actului sângeros este chiar fiul ei.

Acum femeia este anchetată  de procurarură.

Se știe că  lui Vladislav îi plăcea să tragă cu arma, lua lecții de tir. Chiar luna trecută  a primit permis de port armă, iar în urmă cu câteva zile și-a cumpărat legal o pușcă și 150 de cartușe.

Dispozitivul exploziv, pe care l-a detonat ieri în sala de mese îl asamblase singur după schițe și instrucțiuni găsite pe internet.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite