Trei români au scandalizat opinia publică din Italia după ce au agresat un tânăr cu dizabilități și i-au stricat bicicleta

4 decembrie 2022, 09:02

Ancheta a început după ce victima a depus plângere la poliție.

Tânărul lovit a oferit și un interviu în presa din Italia. El a confirmat că totul a început de la un incident petrecut cu două zile înainte de agresiune, când românii i-au lovit și i-au aruncat bicicleta, iar el a scos un spray paralizant pentru a se apăra.

Filmarea a devenit virală pentru că agresorii înșiși au postat-o pe o rețea de socializare. Poliția i-a identificat. Unul dintre agresori a fugit deja în România.

Românii au puțin peste 20 de ani. Tânărul agresat are 25 de ani şi probleme psihice. Zilnic se plimbă cu bicicleta, imitând sunetul unei motociclete.

Mii de mesaje de indignare au fost postate online după ce înregistrarea a devenit vizibilă în spațiul public.

Atenție, sunt imagini violente, care vă pot afecta emoțional!

Cazul a atras atenția şi ministrului pentru persoanele cu dizabilități, care a comentat pe o rețea de socializare că îşi doreşte ca bătăuşii să primească pedepse dure.

Agresorul fugar a postat un video în care îşi cere scuze şi spune că a venit în România din cauza unor probleme medicale, dar că se va întoarce în Italia pentru a se preda autorităților.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite