Trei persoane, reținute în cazul femeii ucise și arse pe un câmp din Giurgiu

18 noiembrie 2020, 11:26

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, procurorii au vizionat înregistrările camerelor de supraveghere și au coroborat informații obținute cu declaraţiile martorilor audiaţi. În acest fel au fost identificat mașina cu care ar fi fost transportat geamantanul în care se afla corpul victimei.

Polițiștii și procurorii au făcut marți mai multe percheziţii domiciliare în vederea identificării locului în care a decedat victima şi completării probatoriului. Cu această ocazie a fost ridicată și mașina.

„S-a stabilit că victima practica prostituţia, locuia împreună cu autorii, iar mobilul faptei de omor a constat în neînţelegeri intervenite între aceştia în interiorul locuinţei”, au transmis procurorii.

Conform acestora, mai multe persoane au fost audiate, iar față de trei dintre acestea s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru omor calificat şi profanare de cadavre. Cele trei persoane au fost reținute pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentate judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunerea de arestare preventivă.

Cadavrul carbonizat al unei femei, pe fragmentele unei valize, a fost găsit pe un câmp din județul Giurgiu, la sfârșitul lunii octombrie.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite