Trei oameni au murit din cauza frigului în Bucureşti

12 ianuarie 2017, 13:07

În Capitală, trei persoane au murit şi peste o mie au avut nevoie de îngrijiri medicale, de urgenţă, după ce au căzut pe gheaţă sau au îngheţat de frig.

Una dintre victimele decedate, un bărbat de 70 de ani, avea probleme cardiace. Bătrânul a ieşit dimineaţă în faţa blocului să dea zăpada dar i s-a făcut rău şi a căzut ca secerat. Copiii lui arată cu degetul spre maldărul de zăpadă care tronează în faţa scării.

În total, în ultimele 24 de ore, peste 1800 de oameni au sunat la Serviciul de Ambulanţă. S-au înregistrat apeluri inclusiv pentru oamenii străzii, care au suferit degerături. Unii au fost duşi în adăposturi, iar alţii au fost internaţi în spitale.

Medicii ne atrag încă o dată atenţia să ne îmbrăcăm corespunzător înainte să ieşim din casă, iar bătrânii cu probleme de sănătate să evite plimbările în această perioadă.

Din cauza numărului mare de solicitări, la Serviciul de Ambulanţă a fost chemat personal de acasă. Iar medicii şi asistentele nu au voie să-şi ia liber în această perioadă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite