Trei morți în județul Constanța, după ce un șofer beat a intrat cu mașina pe contrasens. Conducătorul auto vinovat a încercat să fugă

22 noiembrie 2018, 12:59

Accidentul din Constanța a avut loc miercuri seară, pe podul de la ieșirea din orașul Ovidiu.

Mașina în care se aflau două femei și un copil a fost izbită în plin de șoferul care a pătruns pe contrasens.

Șoferiţa, în vârstă de 31 de ani, şi mama ei au fost găsite fără suflare. Fetiţa de numai 3 ani intrase în stop cardio-respirator. Încercările de salvare ale medicilor nu au dat rezultate.

Celălalt pasager din mașină, tot o femeie, a fost transportată la spital.

Şoferul responsabil de tragedie a scăpat nevătămat. El ar fi încercat să fugă de la locul accidentului, dar a fost prins de polițiști.

Pentru că a refuzat testarea cu etilotest, polițiștii au însoțit șoferul la spital pentru a-i recolta probe biologice și i-au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Și în Arad, un bărbat a intrat cu mașina în autoturismul din fața lui, care aștepta la semafor. Acesta, la rândul lui, a lovit mașina din față.

O persoană a fost rănită grav și transportată la Spitalul clinic județean de urgență Arad. Încă o victimă a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Șoferul care a provocat accidentul a fost recalcitrant cu polițișii. Aceștia l-au dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite