Trei indivizi au aruncat în aer un bancomat în Brașov. Au furat 160 de mii de lei

29 decembrie 2018, 12:34

ACTUALIZARE Hoții au reușit să sustragă din bancomat 160 de mii de lei, a anunțat subcomisar Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

ACTUALIZARE Explozia s-a produs în jurul orei 3 și jumătate dimineața, în cartierul brașovean Răcădău, la sediul unei bănci comerciale aflate la parterul unui bloc. Speriați de zgomot, locuitorii din zonă au sunat imediat la 112 și au cerut ajutorul poliției.

Suflul exploziei a fost atât de puternic încât bancomatul a fost distrus complet, ușa agenției a fost aruncată în drum, iar geamurile s-au făcut țăndări. Câțiva locatari susțin că i-au văzut pe hoți la scurt timp după deflagrație.

Anchetatorii încearcă să-i găsească pe făptași inclusiv cu ajutorul unor câini de urmă. Și analizează imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă.

Momentan, nu știe încă dacă atacatorii au reușit să sustragă vreo sumă de bani. Reprezentanții băncii nu au comunicat până acum câți bani erau în bancomat.

Tot în cartierul Răcădău, în urmă cu 4 ani, a mai avut loc un jaf la agenția unei alte bănci. Atunci, oamenii legii au identificat și trimis în fața instanței patru persoane care dăduseră spargerea după un plan bine stabilit.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite