Patru persoane căzute într-o fosă septică în localitatea Sărăţeni, din Mureș, au decedat

21 iulie 2022, 06:37

Miercuri seara și-au pierdut viețile  o femeie de 32 de ani şi doi bărbaţi în vârstă de 48, respectiv 59 de ani.

”După aplicarea timp de o oră a manevrelor de resuscitare, celor trei victime li s-a atribuit cod negru”, a anunţat ISU Mureş.

Cea de-a patra victimă – un bărbat în vârstă de 62 de ani – a fost transportată la UPU Târgu Mureş de către elicopterul SMURD prezent la faţa locului. Acesta nu a putut fi salvat și a decedat joi.

Patru persoane – 3 bărbaţi şi o femeie – au căzut miercuri seară într-o fosă septică din localitatea mureşeană Sărăţeni, echipajele ajunse la faţa locului reuşind să scoată victimele. Acestora li s-a aplicat manevrele specifice de resuscitare.

”Detaşamentul de Pompieri Târgu Mureş, Punctul de Lucru Sovata, SVSU Sovata, Staţia de Pompieri Miercurea Nirajului intervin pentru extragerea a 4 victime căzute într-o fosă septică din localitatea Sărăţeni. (…) Victimele au fost extrase în scurt timp de către echipajele prezente la faţa locului. Este vorba despre trei victime de sex masculin şi o victimă de sex feminin”, informa ISU Mureş.

Potrivit sursei citate, s-au dislocat următoarele forţe: 3 ambulanţe, 2 B2, 1 C1, elicopterul SMURD, un echipaj SAJ, un buldoexcavator, un container MULTIRISC şi un echipaj alpinist.

Poliţiştii au deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările în acest caz continuă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă