Trei cercuri de securitate în jurul Capitoliului, prezență masivă a poliției în Washington DC. Corespondență de la jurnalistul Bogdan Banu

7 ianuarie 2021, 21:31

„Astăzi orașul pare că a revenit aproape la normal, dacă n-ar fi acest perimetru de securitate în jurul Capitoliului și o prezență masivă de poliție și de forțe de ordine”, a transmis Bogdan Banu pentru principalul Telejurnal.

Câțiva protestatari mai pot fi văzuți răzleț pe străzi, cu steaguri în mâini. Uneori intră în dispute verbale cu trecătorii.

„Ceea ce remarc astăzi este o prezență absolut masivă a poliției, deja sunt 3 cercuri de securitate în jurul Capitoliului (…), se instalează un gard foarte înalt și se văd deja trupele Gărzilor Naționale care sunt staționate de jur împrejurul Capitoliului”, a subliniat jurnalistul.

„Starea de tensiune cred că există, există în continuare în societatea americană și cred că astăzi, de fapt, este și o stare de șoc, pentru că nimeni nu se aștepta ca lucrurile să degenereze, să evolueze așa cum s-a întâmplat ieri”, arată Bogdan Banu.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite