Traian Băsescu se declară în favoarea unei coaliții de dreapta la următoarele alegeri prezidențiale

24 ianuarie 2018, 09:16

Întrebat dacă ar fi de acord cu ideea unei coaliții în zona de dreapta a politicii, într-o alianță PNL-PMP-USR, fostul președinte Traian Băsescu a declarat, la TVR 1, în emisiunea România 9: categoric, da, însă crede că problema este onestitatea Partidului Național Liberal. „Aduceţi-vă aminte cum ţipă de dragul poporului şi cum se dau cu capul de pereţi şi legile justiţiei şi să fim la dispoziţia poporului. Păi, domn ‘e, a fost un referendum pentru 300 de parlamentari, da ? Legea a fost la vot în 2017. Cine a votat împotriva reducerii numărului de parlamentari la 300? PSD, PNL, UDMR”, a declarat Traian Băsescu, la TVR 1.

Traian Băsescu acuză că liberalii merg „mână în mână” cu social-democrații și a dat ca exemplu legea care scutește dezvoltatorii imobiliari de ddatorii, lege inițiată de liberali.

„Deci, ăştia, precinstiţii liberali, de fapt, merg mână în mână cu PSD-ul în foarte multe situaţii. Deci, prin Legea 29, promulgată de preşedintele Iohannis, a fost trimisă la promulgare pe 30 decembrie, promulgată pe 15 ianuarie, îi scutesc de datorii pe dezvoltatorii imobiliari. (…) A fost iniţiată de patru liberali, în frunte cu Raluca Turcan şi votată la greu de PSD şi ALDE. (…) I-a scutit de datorii”, a mai spus Băsescu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite